Stort udvalg af sten & skrifttyper​

good (1)

Specialdesign af unikke gravsten​​

cementery (2)

​Medlem af Dansk Byggeri & Stenhuggerlauget​

deal (3)

Trædesten i granit eller natursten til gravstedet

Trædesten anvendes som pynt på et gravsted. Priserne varieret meget alt afhængigt af stenens størrelse, og hvilken type granit eller natursten der anvendes. Når man skal anlægge et gravsted er vi også behjælpelige med at finde lige netop de chaussésten, trædesten osv. der passer til den valgte mindesten.

Stort udvalg af trædesten, chaussésten og pynt

På vores stenhuggeri i Randers har vi et stort udvalg af trædesten, som vi blandt andet tilbyder vores kunder i Randers, Ebeltoft, Aarhus og omegn, og hvis ikke du kan finde en sten, der falder i din smag, kan vi også bestille trædesten hjem fra vores grossist.

Vi står altid klar med ideer til, hvordan man kan lægge stenene på gravstedet, så det ser pænt ud.​ Vi kan også komme med inspiration til hvordan gravstedet kan indrettes med evt. bede, bænke, lamper osv.

En lampe, en vase og måske et lille fuglebad kan alle være med til at skabe en hyggelig atmosfære, og også være med til at fortælle om og mindes den afdøde. Vi kan, som udgangspunkt, skaffe alle granittyper og gneistyper i samme granit, som den mindesten der skal være på gravstedet.​

Vi går desuden meget højt op i at levere et grundigt stykke håndværk i høj kvalitet, samt at levere personlig service i øjenhøjde med vores kunder.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af trædesten, eller har du nogle spørgsmål, hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 23 10, eller du kan skrive til vores e-mail stenhuggerkriegbaum@gmail.com, hvis du foretrækker det. Derudover er du selvfølgelig også altid meget velkommen til at kigge forbi vores stenhuggeri i Randers, hvis du ønsker at se vores fulde sortiment.

Skal vi kontakte dig?​

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook

Åbningstider:

2. Januar - 31. Marts: Mandag - fredag: 8:00 - 16:00

1. april - 30. september: Mandag - fredag: 8:00 - 17:00

1. oktober - 31. December: Mandag - fredag: 8:00 - 16:00

Lørdage: 9.00 - 12.00

Søndage og helligdage: Lukket

Grundlovsdag: Lukket​

Derudover efter aftale

Stenhugger Kriegbaum ApS

Adresse:

Dronningborg Boulevard 1,
​8930 Randers NØ


​CVR: 30550382

Kontaktoplysninger

​​Telefon: 

86 42 23 10

E-mail:

stenhuggerkriegbaum@gmail.com