​Stort udvalg af sten & skrifttyper

Specialdesign af unikke gravsten​

Medlem af Dansk Byggeri & Stenhuggerlauget

​Urnesten til gravsteder på gravpladser og kirkegårde

På kirkegårdene rundt omkring i landet kan man vælge et urnegravsted som oftest måler 100x100 cm. Til disse gravsteder, er de sten vi kalder urnesten, beregnet.

Hos Stenhugger Kriegbaum har vi stor erfaring med bearbejdning af urnesten til urnegravsteder. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer sten, ru og polereden natursten og sten der for eksempel forestiller et hjerte eller en bog. Vi har også sten både med og uden dekorationer på. Her er der derfor altid mulighed for at finde lige netop den gravsten man ønsker. Vores urnesten holder sig indenfor målene 60x40 cm. Det er en størrelse der passer godt til et urnegravsted. Vi leverer altid gravsten rundt om i landet, men især i og omkring Randers, Aarhus og Ebeltoft er vi godt kendt.

Der er som oftest ingen regler for hvilken type gravsten eller urnesten, man må vælge til et urnegravsted. Oftest er det kun størrelsen der er krav til.

Vælg den rigtige inskription til den rette urnesten

Vi vil gerne stå ved, hvad vi har gjort i livet, og hvorledes vi har gjort en forskel. Derfor er det blevet almindeligt med inskriptioner, efterskrifter, personlige symboler, porcelænsfotos eller anden dekoration på urnesten. En dekoration gør ofte gravstenen mere personlig.

​​

​En efterskrift må gerne betyde noget for de efterladte, og den må også gerne give betydning for alle, der ser urnestenen. Det kan være en efterskrift som for eksempel "Sov sødt lille Tobias" eller "Tak for alt kære mor" som en kærlighedserklæring.

Vi er altid behjælpelige med at komme med forslag til hvilke skrifttyper der passer til den enkelte gravsten og urnesten. Om det skal være sandblæste bogstaver, altså bogstaver der bliver lavet ind i gravstenen, eller om det skal være bronze bogstaver, der er påsatte bogstaver. Farven på bogstaverne vælges også ud fra hvilken farve gravstenen har, og om den har en poleret eller ru overflade.

Kontakt os for at få forslag og priser til mindesten

Du kan finde en række af vores urnesten og mindesten her på siden, men vi tager forbehold for udsolgte varer.

Du kan kontakte os på telefon 86 42 23 10 for at få mere at vide om urnesten, priser og inskriptioner. Du kan også sende en e-mail til stenhuggerkriegbaum@gmail.com.

Skal vi kontakte dig?​

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 13 anmeldelser på Facebook

Åbningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 17:00​

​08:00 - 17:00​

08:00 - 17:00​

08:00 - 17:00​

08:00 - 17:00​

09:00 - 12:00​

Stenhugger Kriegbaum ApS

Adresse:

Dronningborg Boulevard 1,
​8930 Randers NØ


​CVR: 30550382

Kontaktoplysninger

​​Telefon: 

86 42 23 10

E-mail:

stenhuggerkriegbaum@gmail.com